blog.

Almost there.

Телефон

Вече повече от седмица се радвам на Samsung Galaxy S III.
Това е първият ми смартфон и не мога да се оплача от нищо. Веднага си паснахме.
Първите ми впечатления бяха, че е огромен, бърз и е нужно съвсем леко докосване, за да работи. И преди съм ръчкал touch телефони, но трябваше да се натисне доста, за да го усети и имаше закъснение на различните сензори, което тук го няма или е недоловимо.
Като го взех веднага го закачих за интернет и затеглих един тон приложения.
За времето, през което е при мен, успях да нащракам 200-300 снимки и доста видеота. Камерата се държи много прилично дори на тъмно и запушено. Снима full HD видеота, които едвам подкарвам на лаптопа, но все още не мога да разбера чии кодеци са смотани – моите или на телефона.
Страшна джаджа е. Има и барометър. Не знам за какво му е на телефон барометър, но има. Също така има и магнитен сензор и още една камара яки нещица, на които се радвам, докато го сравнявам с iPhone 5.
Не очаквах Android да ми е толкова удобен. Нямам търпение да ми остане малко повече свободно време и да почна да ръчкам SDK-то. Имам 3-4 идеи, които ще ми е интересно да реализирам.

Засега проблем ми е само батерията – едвам изкарва два-три дена. Очакваше се, все пак има 4 ядра и е голямо говедо. Ще опитам да не го ръчкам толкова няколко дни да видя колко ще изкара, защото още не съм имал дни, в които да не го тормозя.

Има барометър.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

One response to “Телефон”

  1. Марио Пешев Avatar

    🙂

    Нормално е, като първият ти смартфон влиза в топ 5 (може би) мобилни устройства на света да ти е удобен 🙂

    Освен това 3 дена си е направо подарък. Повечето хора се чудим, като излезем сутринта, как да оцелее батерията до края на работния ден.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.