blog.

Almost there.

2012-10-21

Пак няма време за нищо. В момента съм във влака за Варна и се възползвам, че не мога да работя от телефона та да драсна нещо тук.

В последните седмици се занимавам основно с работа и учене. Между всичките странични глупости успях да се замъкна на два концерта – рокфеста на университета в началото на месеца и един Metallica tribute миналата седмица.

Нещото на университета беше прилично – съвсем като истински концерт. Като изключим детската градина в началото, всичко беше на ниво.
Отидохме основно за Silver и CSP, но и другите групи си заслужаваха. Бяхме най-отпред и през повечето време си гледах косата как се мята на видеостените. Някъде отзад се опитаха да се блъскат, но май не им се получи. Имаше и пияни типове и типки, които се опитваха да изкъртят оградата. Охраната не им даде.
Като цяло си струваше и не съжалявам за петте часа, през които бях там. Догодина пак.

Metallica tribute-а беше много по-добре. Повечето песни звучаха по-добре от оригиналите. Даже имаше малко Slayer.
Това е най-културният концерт, на който съм бил – нямаше кървящи хора и никой не се приземи по лице от втория етаж.
По едно време се заформи нещо подобно на пого, което пак не можа да ме стигне. Въпреки че клубът е малък и беше пълен, след свиренето излязох все така чист и несмърдящ на цигари/стомашни сокове.
Беше много добре. Чакам да повторят.

******

Към обиколките насам-натам се очертава и състезание по компютърна математика в Габрово, което ще ми коства три загубени дни работа и упражнения плюс нещо по-хубаво. Както и да е, тази математика е лесна, няма да се изложим (много).

Да видим сега дали в нищото ще има достатъчно интернети, за да се прати това…


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.