blog.

Almost there.

Раница

В неделя точно като пристигнах на работа и спрях пред асансьора, чантата на лаптопа ми се скъса и се пльосна на земята. Направо изтръпнах.
Поне засега на лаптопа му няма нищо и работи нормално. Въпреки страха от какво може да следва, го рестартирах и с изключение на омазания journal, който fsck си оправи без да реве много, всичко мина нормално.
Както и да е, веднага почнах да гледам за раници из интернет. Първо порових из големите магазини с “техно” в името, после се сетих за Лаптоп.бг. Излязоха големи пичове – сайтът им е в пъти по-удобен и работещ от тези на другите. Колебаех се между Canyon Volume, една Hama Phuket (точно като “Fuck it”, да!) и Lenovo Performance. Спрях се на Lenovo-то, изглеждаше ми най-удобна. Вчера сутринта ми звънна една девойка да ми каже, че днес ще ми дойде поръчката. И не щеш ли – днес към 11 пристигна. Даже от Еконт ми пратиха SMS-и (нищо че този, който ми казва, че имам поръчка дойде почти час след този, че съм си я взел :)).Като цяло съм много доволен и от сайта, и отношението. Следващите ми неща ще са от там.

A раницата се оказа много удобна и просторна. Дъното е дебело 2см! Като навра лаптопа има място за един тон други глупости. Препоръчвам.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

6 responses to “Раница”

  1. Petya Avatar

    От много време си търся чанта за моя… но наистина чанта, нещо момичешко 😀 За този сайт не се бях сетила, ще погледна задължително. Мерси :)))

  2. Mihail Chilyashev Avatar

    Дано да си харесаш. Май мярнах една Hello Kitty там 🙂

  3. Petya Avatar

    Неее, не чак толкова момичешка 😀 Харесах си това – http://laptop.bg/bags-trust-bag_trust_madrid_156_blue Сега само трябва да доживея до заплата и ще я правя моя : ))))

  4. Mihail Chilyashev Avatar

    Изглежда добре 🙂

  5. Марио Пешев Avatar

    Леново имат хубави неща (а и последните ми 2 машини са оттам), но за жалост последната им чанта ме разочарова. Не знам точно модел (мога да потърся по гаранционните карти, ако се налага), но беше официално поддържаща 15.6″ лаптоп, който си взех от магазина на Lenovo, а се оказа, че не е идейно. 15.6″ реално се побират вътре, но дизайнът е така неизмислен, че при носене на гръб ръбовете на лаптопа от горната страна ротриват върха на раницата, което за около 3 месеца доведе до голяма дупка под дръжката отгоре на чантата.

    Признавам, че моделът е здраво измислен и хубав, но за 3 месеца се скъса поради малоумна архитектура.

  6. Mihail Chilyashev Avatar

    И моята е за 15.6″, но сега погледнах и лаптопът не се опира никъде – има доста място от ръбовете до плата. Поне засега не дава признаци за протриване, но е рано още да се каже. Ще гледам за това, мерси.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.