blog.

Almost there.

Бункасай 2010

Вчера бях на 13-тия Бункасай в Търновския университет. Беше доста добре, като изключим че не можеше да се диша вътре.

Най ми хареса масата на Накама не само заради вентилатора, а и защото имаха интересни късметчета, лотария със забавни награди и значки! Взех си една значка и след като 3 пъти нищо не ми се падна от лотарията, ми дадоха плакат на Aniventure (заради “големия ми ентусиазъм”:)). От късметчетата на мен ми се падна, че ще ставам нинджа, а на брат ми – кашон с хентай за рожденния ден.:)

Разбира се, не се разминахме без суши. Беше добро, както винаги. Нямаше онигири, за разлика от други години (или аз не съм видял), въпреки това не се оплаквам изобщо.

Тази година нещо не ми беше до лекции/презентации, затова по-голямата част ги прекарах в обикаляне на различните масички и кратки излизания за въздух. Тези, които гледах бяха песента на русенците, изпълнението на кото от учителката им и демонстрацията по кендо. Което ме подсети – имаше някакви, дето се хилеха на виканията на демонстриращите. Dumb-asses.

Играх Го за първи път както трябва, т.е. не на компютър. Много интересна игра. От 4 игри спечелих две, като първата я взех, защото девойката, която ми обясняваше ми се остави. В следващите три ми помага главният човек на Българската Го асоциация. Точно сега не мога да се сетя как се казваше. Струваше ми се, че беше 10 хода пред мен.

След Го-то минах на калиграфията, където успях без да искам на два пъти да объркам човека, който пишеше. Стоя си аз и зяпам колко яко рисуват с туш хората и единият ме пита “За Вас нещо?”, на което му отговарям “Да, “Не мога да чета канджи”.”, а той казва “Добре, някое име да напиша?”, а аз, разбирайки що става, изстрелвам “Не, не, напишете “Не мога да чета канджи”.”. Докато го пишеше запецна на една от канджите. Горките хора – цял ден седят и пишат на някакви си имена или фрази.:) Резултатът: клик

Имаше изложен Shogun до 15-ти брой, но не ми се даваха 50лв. за манга. Вместо това си взех плакат на мацка от B.B Project (една от мангите в Shogun).

Общо взето е това. Тръгнах си малко по-рано, отколкото исках, но не съжалявам изобщо. Много добре се получи тази година. Доволен съм. Сега остава и на Aniventure да успея да се замъкна и ще бъде nice.


Posted

in

by

Tags:

Comments

4 responses to “Бункасай 2010”

  1. Longanlon Avatar

    тцтцтц не можах да ида тая година 🙁

  2. Mihail Chilyashev Avatar

    Винаги има следващата година…

  3. shuska Avatar
    shuska

    Хехе..радвам се, че ти е харесало. Аз бях до човека, който ти написа ‘не мога да чета канджи’-мен също ме караха да пиша странни неща! хаха..трябваше да останеш накрая и за постановката. Беше много яка

  4. Mihail Chilyashev Avatar

    Искаше ми се, но нямаше как. Надявам се и догодина да направят.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.