blog.

Almost there.

screwed up

Компютърът ми си замина.

След като около месец карах със Windows™®© 7™®©, дойде и моментът, в който всичко трябва да се прецака… Както писах преди всичките глупости, трябваше да си качвам тук всичките картинки, снимки и общо взето всико извън блогските файлове.

Та почвам си аз да подреждам вече споменатите файлове и не щеш ли – Blue Screen of Death от никъде и машината се рестартира. След като се включи, зареди си всичко и тъкмо да му дам “Ок” на съобщението за грешка и пак – син екран. И така няколко пъти, докато не се реших да го преинсталирам. Слагам инсталационния диск и рестартирам, следвам си инструкциите и точно в точката “Expanding Files” – син екран.

След 2-3 секунди усърдно мислене и търсене сложих live cd на Ubuntu 8.10, 10 sec. later – Kernel Panic! И така от live cd на live cd -все  Kernel Panic, а cd-то на XP дори не се зареждаше до инсталацията…

След 2 часа дискове, проби, мислене и т.н. се предадох и сложих dvd-то със седмицата – рестарт, *beep* и замириса на бакелит – едната плочка рам пушеше. Явно дъното ми е изгоряло. Сега като се опитам да го включа с каквато и да е рам, завъртат вентилатрите инищо повече. Нямам идея какво да го правя. Отдолу няма видими следи от нагорели писти. При първа възможност го водя на доктор.

Не съм свирил от повече от седмица…


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.